top of page

Ofte stilte spørsmål

Vi får en haug med spørsmål hele tiden, og her er noen av de vanligste.

01

02

Hvordan kan jeg kontakte Isso tattoo?

Du kan sende oss en e-post på: POST@ISSOTATTOO.NO
All annen kontaktinformasjon finner du her: KONTAKT

Hvorfor kan jeg ikke bare komme innom studioet for å vise deg motivet/tegningene/ideen min?
 

Hvis du har bestilt time/konsultasjon kan du bare sende oss en e-post og organisere det. For å sikre at våre kunder alltid har 100 % fokus, og får full oppmerksomhet fra artisten, bestiller du alltid timer på e-post først.

Som en privat tatoveringssalong er det litt annerledes å bestille avtaler hos oss enn i vanlige tatoveringsstudioer.

Først sender du oss en e-post med din idé eller motiv, hvis det er nødvendig kan du til og med få satt opp en konsultasjon. På e-posten kan vi finne ut hvor lang tid tatoveringen din kommer til å ta, når vi har tid til å booke deg inn og kostnadene. Vi kan også sette opp alle tatoveringsøktene du trenger for å få det gjort. Du kan ikke bare møte opp i tatoveringsstudioet. Dette er et steg i oppsettet vårt for å garantere arbeid av høy kvalitet. Vi har heller ingen standard åpningstider, og det er stor sjanse for at du møter opp når studioet er lukket.

03

​Jeg har hørt at Isso er fullbooket i et år, hvordan kan jeg få en time?
 

Det er sant at Isso er booket for en liten stund, men ikke tro alt du hører. For større tatoveringer, armer og rygg, må du sende en e-post til studioet og få litt informasjon om hvor lang tid det vil ta å få tatoveringen ferdig, og når det er åpninger for dette.

Men hvis du vil ha noe lite, som bokstaver, symboler og andre tatoveringer i vanlig størrelse, er det bare å ringe til studioet! Vi har ofte litt tid om morgenen, og dette er for å sikre at du ikke trenger å vente i flere måneder på å få tatoveringene dine ferdig. 

04

Hvordan fungerer depositumsystemet?

Du betaler et depositum på 1000,- kroner for en tatovering. Hvis du ikke kan komme til timen din, må du ringe oss minst 2 virkedager før du skal tatovere deg, ellers mister du depositumet ditt. Du betaler ikke depositumet på forhånd, du vil få en regning i posten. Akkurat som du gjør hos legen eller tannlegen.

05

Hva er minsteprisen for en liten tatovering?
 

For din sikkerhet bruker vi kun engangsrør og nåler. Vi har en mye strengere hygienisk standard. Vi klarer fortsatt å holde minimumsprisen på 1200,- kroner. Hvis du vil ha en veldig liten tatovering, burde du tenke på å ta mer enn én tatovering i løpet av økten for å få en bedre kombinert pris.​

06

Hva er åpningstidene?
 

Vi har ingen. Vanligvis tatoverer vi i normal åpningstid, men det kommer veldig an på hva vi driver med. Vi er i studioet når du skal tatovere deg. Det er det som er viktig.

07

Hvor mye koster en tatovering?

Det avhenger av hva du skal ha, og er like vanskelig å svare på som "hvor mye koster en bil?" Men slik får du svaret på hvor mye tatoveringen din kommer til å koste!

Send oss ​​en e-post med et bilde av det du skal ha, og denne informasjonen:

- Hvor på kroppen skal det?
- Hvor stor skal den være i cm?

- Skal det være farger eller svart og grått?

- Hvis du ikke har et bilde, send oss en detaljert idé om hva du ønsker.

08

Gjør dere piercinger eller selger piercingsmykker?

Det korte svaret er; Nei. Vi selger ikke smykker eller piercinger.

Vi tar bare kick ass tatoveringer!

09

Hvor kan jeg parkere bilen min?

 

Vi har noen ledige parkeringsplasser rett på utsiden av Issoland.

 

10

Hvordan tar jeg vare på min nye tatovering?
 

- Fjern plastfolien 2-3 timer etter at tatoveringen er tatt. Vask tatoveringen din forsiktig i varmt vann med grønnsåpe (eller en slags mild parfymefri såpe)

 

 

- Klapp/klapp det tørt med et rent håndkle.

 

 

- La tatoveringen tørke i ca 10 minutter. Så påfører du et tynt lag med Helosan. Du kan kjøpe Helosan på nesten alle apotek, og i de fleste dagligvarer.

 

 

- Påfør Helosan 2-3 ganger om dagen, men enda litt mer hvis tatoveringen din er veldig tørr.

 

 

- Etter noen dager begynner det å utvikle seg en skorpe på tatoveringen din. Ikke pell, plukk eller riv av skorpen, det kan skade blekket i tatoveringen din. Den begynner å flasse av seg selv etter 10-14 dager. Prøv å påføre Helosan krem i ca. 2-3 uker til etter at skorpen har falt av.

 

- Bruk ledige og luftige klær den første uken etter at du har tatt den nye tatovering din. Pass på at de ikke gnisser inntil huden og gjør sånn at tatoveringen din blir irritert. Bruk rene klær hver dag den første uken. Det er lett å få gammelt blod av noe slag i tatoveringen din, og det blir lett infisert.

 

- Hold deg unna sol og saltvann/sjø i 2 uker. Enda lengre vil være best for tatoveringen din. Solariumer og svømmebassenger med klorvann bør du IKKE benytte deg av MINST de 4 første ukene av helbredelsesperioden. Alle disse tingene vil bleke tatoveringen din kraftig.

 

- Bruk solkrem eller sunblock den første sommeren. Det vil hjelpe styrken på blekket i tatoveringen din til å vare mye lenger.

11

Trenger jeg å gjøre noen forberedelser til tatoveringen min?
 

Det er et par ting du kan gjøre for din egen komfort:

– Området du skal tatovere må barberes. Du kan gjøre dette før du kommer, for en behagliger opplevelse. Vi bruker engangshøvler.

- Å drikke alkohol dagen før, eller samme dag du tatoverer deg, er ikke noe vi anbefaler. Alkohol gjør blodet ditt tynnere, og blekket vil blø ut.

– Du kan ta med deg litt godteri og brus for å holde blodsukkeret oppe.

- Husk å få en god natts søvn og en stor god frokost!​

12

Har dere gavekort?


Ja det har vi, du kan kjøpe dem på Issoland eller du kan få dem digitalt ved å sende en mail til: post@issotattoo.no!
 

13

Kan jeg ta med mine syv beste venner for å se meg bli tatovert?Nei, det kan du ikke, men for eventuell støtte, har du lov til å ta med deg en venn. Men du kan ikke ta med hele mannskapet ditt på tolv, og heller ingen barn.

14

Kan jeg bli tatovert av Isso på en tatoveringskonferanse?


Selvfølgelig! Skal du delta på en  tatoveringskonferanse som Isso jobber på, send oss ​​en e-post på post@issotattoo.no, så ordner vi det.​
 

15

Når har du gjesteartister?

Du vil se dem som er planlagt under EVENTS-delen av siden, og på instagram/facebook siden vår!
 

16

Hvilke sosiale medier er Isso Tattoo på?​

 

For å være ærlig, er vi på de fleste av dem. Vi har alltid samme brukernavn: "issotattoo".

Så sjekk oss ut på facebook, instagram, twitter, snap og alt det der!

17

Designer du logoer/websider?


Vi har sjelden tid til å lage logoer/nettsider, og dessverre er det vanskelig og overføre realistiske tatoveringer til å se bra ut som digital kunst. Men de få gangene vi aksepterer tilbud i den digitale verden, tar vi 1500,- i timen, inkludert skisse/forberedelsestid.

18

Kan jeg sende deg tatoveringsforespørsler på facebook, snap og instagram?
 

Vi bruker vanligvis sosiale medier på jevnlig basis, men vi får hundrevis av meldinger hver uke, så for å holde det under kontroll, sikre kundeforholdet, garantere at du får svarene du trenger og oppfølgingen. Så ønsker vi at alle våre kunder henvender seg på mail. 

Post@issotatto.no

bottom of page